Gitaarvirtuoos Marcin brengt eerste album uit

De Poolse ritmische fingerstyle-gitarist Marcin heeft na de eerdere release van losse nummers afgelopen week zijn eerste volledige album uitgebracht: Dragon in Harmony. Marcin - voluit Marcin Patrzałek (6 oktober 2000) - is bekend om het feit dat hij een hele band uit zijn gitaar weet te toveren. In Polen kreeg hij bekendheid in 2015 na het winnen van de negende editie van de Poolse talentenjacht Must Be The Music. Zijn optreden in America got's talent droeg bij aan zijn internationale doorbraak (zie onderaan het bericht).

Dragon in Harmony

Het album Dragon in Harmony bevat 14 tracks en is een mix van eigen nummers, bewerkingen van bekend popsongs (Smooth Operator) en klassieke stukken (Claire de lune) en samenwerkingen met vocalisten. Van de samenwerking is de song 'When the light goes' met Portugal, the man misschien wel de meest mainstream pop-track.

Het hele album is bijvoorbeeld te streamen via spotify:

Tour en optreden in Nederland

Uiteraard vraagt een nieuw album om een tour. Voor de liefhebber is er goed nieuws. Marcin komt deze keer ook naar Nederland. Op donderdag 27 maart 2025 treed hij op in de Melkweg in Amsterdam.
De artiest is te volgen via zijn website en op Instagram.

Marcin in America Got's Talent

Reacties zijn gesloten.