De Podcast van Polen in Beeld

Hij is er, de podcast van Polen in Beeld! In onze eerste aflevering gaan we in gesprek met David Kabel, correspondent in Warschau voor het FD.

David is begin augustus in Polen gestart. In aanloop naar zijn correspondentschap heeft hij zich ingelezen en met gesprekken voorbereid. Voor die gesprekken benaderde hij ook ons. Het gesprek wat we hadden was zo interessant dat we afspraken om na zijn start in Warschau van tijd tot tijd online af te spreken en deze gesprekken om te zetten in een podcast. Vandaag lanceren we dus met het eerste gesprek dat we met hem hadden onze podcast.

Inmiddels broeden we ook op andere ideeen voor gesprekken over de Poolse cultuur en geschiedenis dus abonneer je op de podcast op Spotify of via YouTube. Zo kan je niet alleen berichten van ons lezen maar nu ook naar ons luisteren.

De podcast trailer

Aflevering 1: Onze man in Warschau

In dit eerste gesprek maak je kennis met met David Kabel en je hoort welke onderwerpen hij gaat volgen als correspondent.
We bespreken onze ervaringen met Warschau als stad. De metropool die zich voor je moet winnen en de vraag waar je terecht kan voor je boodschappen: bij Zabka.

Achtergrond bij besproken onderwerpen:

Wil je David volgen? Dat kan via zijn LinkedIn profiel

No Comments Yet.

Geef een reactie